General chit-chat here..
lahahal26
Newb
 
Posts: 1
Joined: Wed Dec 27, 2017 2:13 am

Augenthaler har också sina Brasilien tröja NEYMAR JR

by lahahal26 Wed Dec 27, 2017 2:15 am

Bayern den här säsongen kan beskrivas som uppseendeväckande, första Ancelotti trög start, följt av brandbekämpning laget Heynckes gör känsla av skam efter modiga, och nu får halv Brasilien tröja titel. Heynckes förra säsongen efter det att avtalet löper ut, enligt en intervju med t-online.de avslöjade att förre Bayern kapten, nu lagets juniorlag tränare Klaus Augenthaler anser att Heynckes bör återigen Stanna ett år efter Klopp är den perfekta efterträdaren. Samtidigt kritiserade han också majoriteten av Bundesliga även på medelmåttigt utländskt bistånd, ger Image inte unga spelare en chans.


Augenthaler först bekräftade Heynckes prestation, sade han, nu Bayern tillbaka på track record av stabilitet, är det bäst att låta havet vacker tränare året, kan detta vara det bästa beslutet, den bästa klubben sommaren 2019 Tänk sedan på frågan om coachningsändring. Ogental karriär har spelats i Bayern, totalt 16 årstider, däribland sju vann Bundesliga-mästarna, han var Bayern och det tyska landslaget i många år var kapten.

För efterföljaren, Augenthaler har också sina egna åsikter, sade han: "Enligt min åsikt intuition, är Liverpool Klopp kanske den mest Sverige IBRAHIMOVIC tröja perfekta kandidaten för Bayern coach, jag titta på några tidigare rapporter om att Bayern hade TSG Anaheim Nagel Klinsmann som tränare kandidat, men Klopp och hans Brasilien tröja NEYMAR JR förhållande, har en rikare upplevelse av Champions League, samt erfarenhet i ansiktet av motgångar, som inte finns i Nagel Mann. "detta Efter säsongen i Ancelotti efter klassen fanns det nyheter att ungdomsbussen Ogen Thaler är coachens alternativ.


Förutom att prata om tränareproblem, svarade Ogental, tror han att många Bundesliga-team är beroende av utländska spelare, inte fäster vikt vid sin egen reservkraft. Han sade: "Nu Bundesliga det finns för många utländska spelare, varav många är mycket medioker, nivå smickrad, trots att vi har en mycket stark ungdom, men många föredrar fortfarande laget att införa Ezekiel Elliott Tröjor utländskt bistånd, jag tror att det inte är en Bra fenomen. "

Ogentaller har varit en röst för den tyska ungdomsutbildningen, efter en intervju tidigare sa han att intresset alltid är det viktigaste för unga spelare, och tränare måste skapa en bra atmosfär.
Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest