General chit-chat here..
lahahae26
Newb
 
Posts: 1
Joined: Mon Dec 18, 2017 4:59 am

Pariisissa ensimmäisten neljän Ruotsi Paidat Jalkapallo

by lahahae26 Mon Dec 18, 2017 5:01 am

Huolimatta voitostaan ​​Pariisin Saint-Germainin suorituskyky ei ole vielä täydellinen ilman kolmen ensimmäisen pelin tappiota kuuden vuoden aikana. Marquigno, Loscellors peräkkäiset virheet, jotta Pariisi myönsi kolme peräkkäistä peliä, 7 peliä, 6 peliä menetti pallon. Jos haluat voittaa suuren korvapalkinnon, Emery joutuu ratkaisemaan puolustavan olemassaolon ongelman.

Strasbourgin jälkeen Bayern teki kaksi peräkkäistä maalia, media kritisoi puolustusta Pariisissa, Emery sanoi: "Kun menetämme pallon, tämä on joukkueen vastuulla, maalivahti maalivahti Ranska GRIEZMANN Paidat Jalkapallo on Joten puolustuksemme on yksi Euroopan parhaista torjuntatoimista, emmekä voi vain katsoa näitä kahta peliä 23 peliä, ja luotan todella vartioihini. "

Kuitenkin Pariisin vartijat Brasilia jalkapallokengät antoivat Emerylle isänsä. Lillen hyökkäävä voima ei ole vahva, mutta 18 liigapelipelejä, mutta sijoitti 16 maalia Pariisin, Lillen edessä 45 minuuttia ennen vain 2 laukausta, 77 minuuttia ennen ensimmäistä laukausta. Kuitenkin 86 Image minuuttia todella Ranska Paidat Jalkapallo murtautui matalan tason virhe Marconiolis, pallo suoraan vastustajalle, syntynyt Pariisissa, Tsinghua's Toure suoraan eteenpäin, Losserzo yrittää puuttua, mutta pallo siirtyy Gazi, Lane Soulin hyökkääjä on tyytyväinen lahjaan.

Kolme peliä viikossa, Pariisi menetti pallon, yhteensä 5 maalia menetti Bayern Münchenin lisäksi Strasbourg, Lille tällainen joukkuetauko, ilmeisesti heijastaa nykyisiä ongelmia puolustuksessa Pariisissa . Kuten Emery sanoi, Pariisi on edelleen yksi vähiten menetyksistä Euroopassa, mutta se perustuu ranskalaisten kilpailijoiden vahvuuksiin. Ensimmäiset 12 liigapelipelejä, Pariisi, Ruotsi Paidat Jalkapallo nollapäämän sinetin vastustajat, yhteensä kahdeksan menetti pallon, mutta lähes viisi liigapelejä, Pariisi vain sinetöitiin Troyesin ja 5 menetti 5 maalia. Mestarien liigan, Pariisissa ensimmäisten neljän nolla sinetti vastustajat, on ollut Celtics, Bayern München rikkoi, 2 menetti 3 palloa.

Itse asiassa kahden peräkkäisen Ligue 1 ottelun menettämisen jälkeen Pariisi menetti 17 kierrosta 17 kierroksella ja sijoittui kymmenenneksi viiden parhaan eurooppalaisen liigan joukkoon. Tietenkin ongelma ei ole pelkästään puolustus puolustava linja, kampanja alkaa takaisin Villard, Rabbi eivät ole perinteinen puolustava keskikenttäpelaaja, puolustus puolustava vähän apua, neljä puolustajaa Pariisissa Usein kasvot vastustajat suoraan, samaan aikaan, Alves haluaa hyökätä, oikeus usein paljastaa porsaanreikiä.

Tarkastettuaan Neymar ja Mbepi kaksi vahvaa tukea, Paris Saint-Germain vahva hyökkäävä vastustajat, mutta vastustajat ovat vähitellen löytäneet tapa käsitellä Pariisi. Mestarien liigan pudotuspeleissä, Pariisin vastustajan vahvempi, rikos on kohdennetumpi, onko keskikenttä kaksi rajaa kuilu, tai kaksi vasemmalle takaisin porsaanreikä pistoke käytetään vastustajia. Ehkä tämän takia Emmery korosti, että "on erittäin tärkeää, että Tiago Motta ja Tiago Silva pystyvät palauttamaan."
Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests