General chit-chat here..
lahahaw26
Newb
 
Posts: 1
Joined: Wed Dec 06, 2017 3:08 am

opeenvolgende kampioenschappen Real Madrid shirts

by lahahaw26 Wed Dec 06, 2017 3:10 am

Real Madrid-president Florentino hield een toespraak, achter de hoofdcoach Zinedine Zidane en nummer één C Luo. Florentino zei dat Image Zinedine Zidane de beste leider is. Ik wou dat C Lo voor de vijfde keer de Golden Real Madrid shirts Globe won. Florentino zei ook dat Real Madrid door het verslaan van Manchester United en Barcelona in twee Super Bowls zijn ambitie heeft bewezen, hij wenst dat Real Madrid de Champions League drie opeenvolgende kampioenschappen wint.Real Madrid President zei eerst: "Onze club is altijd al een legende geweest van La Liga, werd gerespecteerd.We werken in zo'n club, oogsten de grote herinnering aan Spanje shirts Madrid als een persoon.We blijven geschiedenis creëren, om de volgende Champions League te winnen Trofee en hard werken. We hebben twee opeenvolgende kampioenschappen, worden verwacht en kunnen drie opeenvolgende kampioenschappen zijn, die tot Griekenland shirts nu toe de grootste prestatie hebben geleverd.

Florentino vervolgt: "Vorig seizoen wonnen we de Champions League en Engeland shirts La Liga dubbele titels, en misschien denken velen dat het de beste Real Madrid is. Inderdaad, het is de beste Real Madrid sinds 1958. Ik wil zeggen Als we er zeker van zijn dat we meer ambities hebben en graag door willen gaan met de overwinningen en vooruitgang blijven boeken, hebben we dit seizoen bewezen door Manchester United en Barcelona te verslaan in twee Super Cups en binnenkort zullen we naar Abu Dhabi gaan, We hebben het druk, we zullen ook invloed hebben op de zesde FIFA Wereldbeker trofee van de club. "

Tot slot, Florentino's woorden van steun en aanmoediging van Zidane en C Lo: "We hebben een fantastisch team en het werken met de beste coach, Zinedine Zidane, is een prachtige prestatie voor Real Madrid. Het kenmerk van ons team bleek een van de beste leiders en een goede coach te zijn die we nog nooit eerder hebben gehad. We hebben een geweldig team van spelers zoals Ramos en Marcelo die allemaal voldoen aan de waarden van onze club. Belangrijke speler is C Lo, hij is een van onze belangrijkste iconische personen, hij is de opvolger van Di Stefano, hij is de beste schutter in de geschiedenis van onze club. Golden Globe Awards zullen komen, ik weet zeker dat C Luo zal de Golden Globes voor de vijfde keer winnen en ze zullen de trofee alleen aan de beste spelers toekennen. "
Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest