General chit-chat here..
fotbolltroja
Newb
 
Posts: 2
Joined: Sat Aug 06, 2016 1:21 am

NEYMAR JR tröjor med Everton och Southampton

by fotbolltroja Sat Dec 02, 2017 6:47 am

Carlo Ancelotti är svårt att spela mellan spelarna, fansen och toppen, han verkligen vill Neymar den nivån av de bästa stjärnorna, men klubben kan bara vara fyllda till honom J, eller den första att köpa formuläret. Bayern spendera en sommar utgifterna mindre än Neymar och Mbape 25% av det totala priset, vilket också är klyftan. Inte ännu. PSG har under de senaste åren för att skapa teamet infört Draxler, Villadi, di och andra topp spelare. Tillbaka till Bayern spelare, endast Diego och andra sporadiska spelare värde vägen högre, men begränsningarna i den position han inte kunde hjälpa laget Sky, Alabama, Muller och andra gröna utbildning spelare lågt pris är mycket tydlig, vilket tyder på Nike fotbollsskor att enligt detta system, de tidigare genier har inte mycket utrymme att stiga.

Vidal 30-årige, Franck 34 och Arjen Robben 33, men de spelare som har varit i deras skymning år är fortfarande Björn. Vi har en djup känsla av att vi har köpt ett fynd. 20 år sedan tillbringade du 50RMB köpa en tjurar säsong peppar Jersey, 20 år att spendera 999 för att köpa en James Season Jersey, kommer du inte att överväga inflation och andra faktorer, kommer du bara ihåg att de är billiga att köpa bra varor. Kanske Hoeness är samma mentalitet, Robben och Franck läggas till överföring avgifter inte mer än 50 000 000, men Senior Bayern München kommer inte att överväga detta är nästan 10 år sedan, naturligtvis, kommer inte att överväga andra faktorer.

Bayern verkar behöva vänta, väntar på nästa Arjen Robben, bredvid Franck. Med andra ord, hoeness inte vill Neymar, bara inte vill köpa de bästa spelarna, och så Neymar gamla är inte toppen, 70 000 000 eller 80 000 000 Bayern kommer säkert att överväga. Detta är status quo, är precis situationen i Bayern München: aldrig redo att odla eller finslipa nästa kvarn, Alabama, tryck en greve, och aldrig förbereda sig för att ta in de bästa stjärnorna Frankrike tröja till höga priser, bara vill hitta en bra spelare för de andra jättarna, de hoppas verkligen att J Rom kan bli nästa Arjen Robben, eftersom 2 personer spåra nära.

Idén i Premier League har varit synonymt med Everton och Southampton, förutom att Premier League funderar på en ökning av återförsäljning av spelare, och Bayern tänker på en andra våren för eget bruk. Bayern team tänkande har en stor skillnad med de bästa jättarna, är det dags för revolutionen? Drömmen om riket i Kina är att göra Bayern München mer och mer avlägsen, kan lika gärna lära sig att lära NEYMAR JR tröjor sig Dortmund, sida i utbildningen av gröna spelare, medan införandet av hopp, de viktigaste personerna köpte den nya personen omedelbart utan dolda i TUN, Plichchi och Sagadu kommer IBRAHIMOVIC tröja säkerligen att Bayern i framtiden hindren Image för den inhemska kronan.

Därför Bayern inte bara än de europeiska topp jättarna i nästa stora skara, och ännu mindre än den inhemska ligan rivaler, att se den tyska Derby denna säsong, Bayern hur man blir mer speciella skämt! Sammanfattningsvis, den befintliga konfigurationen och olika praxis i Bayern München, de räknas inte som topp jättar, ingen ny framtid i Bundesliga är svårt att dominera, nu till reformen, kommer den korta smärtan alltid vara mer sorglös än lång smärta...


Det finns fler World Cup nyheter, så vad väntar du på, stoppa musklicket här http://www.billigatrojaonline.com Ha en ny tröja försäljning! Kom igen!
Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest