General chit-chat here..
zohoha26
Newb
 
Posts: 2
Joined: Fri Jun 09, 2017 4:04 am

han representerat laget gjort IBRAHIMOVIC tröja

by zohoha26 Mon Jul 17, 2017 3:23 am

Enligt västerländska medier, "Marca" Image visas Torres uttryckte sin optimistiska om framtiden för Atletico Madrid, tror Torres laget trots de många utmaningar som uppstått på transfermarknaden, men lagets önskan att vinna kommer att göra hästen i en intervju Jing övervinna dessa yttre inblandning "i år är mycket märkligt, jag tror att det kan bli ett år fullt av variabler, eftersom de utmaningar vi står inför på transfermarknaden, men laget och spelarna entusiasm och viljan att vinna kan göra vi håller staten, och kommer inte att besegras, laget har visat många gånger sin egen styrka, naturligtvis, måste vi också fortsätta att utvecklas. "

När det gäller utsikterna för Atletico, är Torres också mycket optimistisk, tror han hans lag kan konkurrera med alla älskade titeln, "vi kommer att kämpa hela äran, är varje år som detta, som inte bara är en enda säsong, vi kan säkert få bättre resultat, jag har en mycket positiv inställning till lagets framtid. "

"Lagets lineup, det finns en hel del bra unga Manchester united tröja spelare, tror jag bestämt laget kan sparka en bättre säsong, till skillnad från förra säsongen."

Trots slutförandet av kontraktet med Atletico Madrid, Atletico Madrid, men bara en gång kontraktet med det engelska Premier League laget Liverpool lysa super centrum för en säsong, men som fortfarande inte hindrar Torres kärlek till sin hemmalaget, sade han han hoppas att hänga upp skorna på Atletico Madrid kick.

"Jag vill stanna här för alltid, jag hoppas att jag kan vara en hög nivå av konkurrenssituationen för att avsluta sin karriär som klubben sparkade sig tror de har förmågan vid denna tidpunkt effekt, är detta det mest spännande jag kraften av plats där jag kan njuta av min fotboll här, jag spelar här kan känna varje detalj är mycket viktigt, jag vill skriva ner varje sekund känns Atletico Madrid för att spela, eftersom det är min i förra säsongens Vicente Calderon stadion, där varje match kan lämna mig en hel del värdefulla minnen, det gör mitt hjärta strömmade ut otaliga IBRAHIMOVIC tröja tankar, för att vara ärlig, jag har denna känsla i någon annan en klubb jag har inte upplevt. "

Trots Torres älskar Atletico Madrid, Atletico Madrid, men för spelare äldre än 30 år har sin egen politik, och det är deras förnyelse måste bli ett år av förnyelse, är Torres inget undantag, även om han är Calderon Stadium legend. Kort sagt, för att kunna fortsätta att spela mer än ett par säsonger i Atletico, behålla sin status att imponera laget är det viktigaste målet för den nya säsongen av Torres. La Liga Atletico Madrid klubb officiellt meddelat laget har tecknat Sevilla ytter Bi Tuoluo genom betalning av vite, kommer de två sidorna undertecknar fram till 2022.

Eftersom Atletico Madrid sedan underteckna spelare brott bär en straffavgift på förbud i sommar värvningar av FIFA, och kan därför inte vara Bituo Luo gick Atletico i sommar, kommer han att vara på lån att delta Las Palmas för att åstadkomma i januari nästa år . Genom att öppna då transferfönstret kan Atletico spelare omregistrera, Bi Tuoluo kommer att ansluta sig Legion ark.

Enligt lokala medier rapporterar Sevilla, Sevilla på onsdagen utfärdat ett ultimatum till Bi Tuoluo, om du inte kan få ett steg i samma MESSI tröja barn dag måste de rapportera till träningsläger. Atletico Madrid kommer att läggas till transaktionsförhandlingarna Las Palmas, och att övertyga Las Palmas betala en del av Bi Tuoluo vite i sista stund, bidrog han till denna överföring. Det har rapporterats att Bi Tuoluo vite på upp till 37,5 miljoner euro, Las Palmas har idag gick till toppen av La Liga unionens högkvarter för att betala en del av vitet, i utbyte mot rätten att hyra halvan av säsongen. Bi Tuoluo anländer på Kanarieöarna lokal tid i fyra veckor, avtäcktes officiellt i Las Palmas.

Bi Tuoluo debut i Las Palmas, 2013, han har spelat i den andra divisionen, fram till sommaren 2013. Bi Tuoluo från Las Palmas för Barcelona tröja barn att byta till Sevilla. Effektiviteten i Sevilla fyra säsonger, Bi Tuoluo spelade för klubben 164 matcher och gjorde 26 mål för att hjälpa Sevilla avslutade tre på varandra följande EM. Bi Tuoluo eller en medlem av det spanska landslaget, har han representerat laget gjort 10 framträdanden och gjorde 4 mål efter Bituo Luo gick Atletico Madrid, Sevilla aspekter rasande. Enligt ESPN nyheter, klubbpresidenten Jose - Castro nyligen sade händelsen skadar klubben, och nu är de samla bevis, förbereder sig för att stämma Atletico Madrid och Bi Tuoluo eventuella oegentligheter, framtiden inte utesluter promenad lagliga kanaler för att lösa problemet. Castro avslöjade också att Bi Tuoluo förlängning av avtalet och tillhörande dokument i sina händer, kommer framtiden att bli bevis i domstol.

Bituo Luo hade varit i kontrakt samtal med Sevilla, klubben gav honom också en kopia av efter skatt årslön på tre miljoner euro i lagets högst betalda kontrakt. Men det är intressant, i Bituo Luo far och agent efter undertecknandet av Nya Testamentet, Sevilla snabbt genom officiellt meddelade förnyelse av framgång, men den här gången Bituo Luo gick raka vägen till Madrid och Atletico Madrid samtal, sedan andra direkta kontrakt buyout med straffet. I detta avseende Castro sade: "Bi Tuoluo har använts i budgivning oss, skulle han inte vill vara ensam i detta, och har fortsatt att dra nytta av oss, fick han nog ett stort kontrakt efter skatt på 8 miljoner euro. "...

Vill du köpa en? Välkommen till vår butik http://www.fotbolltrojor.se. Och samla roligt surfa via vår hemsida billig fotbollströja .
Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest